како да знаете каде рулет топката ќе слета

Роб Mabbett, Коцкање Терапија Менаџер со водечките добротворна на Гордон Moody Асоцијација, има пофалби за Заштита на Потрошувачите Зона (CPZ) во СЛАТКАРНИЦА во Лондон, со што се потенцира придонесот што го прави за подобрување на разбирањето на организации кои се вклучени во истражување на проблемот коцкање и образование и третманот на луѓето кои се изложени на ризикот на станување проблем коцкари.Говорејќи по склучувањето на МРАЗ Лондон 2019 (5-7 февруари), за време на која Гордон Moody Асоцијација доби £35,000, сума донирани од страна на CPZ спонзори: 888 Стопанства; ALEA; GVC Стопанства Саладин; Kindred; Г-дин Зелена; Лав Вегас, и Videoslots, тој рече: "Во име на сите поврзани со Гордон Moody Асоцијација, јас би сакал да кажам како благодарни сме за да МРАЗ Лондон и особено да се спонзори на Заштита на Потрошувачите Зона за оваа донација, која е признавање на работа што правиме и двајцата тука во велика БРИТАНИЈА и низ светот.Имаме наменски средства за помош надградба и ажурирање на нашите комуникациска инфраструктура, која ќе го опфати нови веб-сајтови и апликации, а со тоа ни овозможуваат да допрат до повеќе луѓе и да продолжи да дава светска класа на услуги како да знаете каде рулет топката ќе слета. "Јас прв пат присуствуваше МРАЗ Лондон кога бев обложување продавница менаџер, но, тоа е само сега дека јас работам во добротворни цели сектор дека јас целосно ја ценат можноста дека МРАЗ мора да се донесе сите делови на индустријата заедно, да се обрати misperceptions и да се прекине со предрасуди.Поголемиот број на индустријата е, всушност, на истата страница како и организации, како што се Гордон Moody, со растење на бројот на оператори прифаќање на општествената одговорност на претпријатијата, како дел од нивниот бизнис култура.Има препознавање дека сите ние имаме на 'Должност на здравствената Заштита" и одговорност да добиете мал процент на население кои имаат потреба од поддршка и помош што им треба." Тој додава: "Има се море промени во ставовите во текот на последните пет години или така и јас верувам можност дека МРАЗ овозможува да се седне со оператори и да ги објасни нашите цели и преглед на нашите приоритетни насока на патување значително придонесе кон она што е многу позитивен дух на соработка со различен опсег на социјална одговорност прашања." Формиран е во 1971 година, Гордон Moody Асоцијација е регистрирана добротворна со речиси 50 години работно искуство во обезбедување институционална поддршка и третман за луѓе кои се сериозно зависник од коцкање.Како и обезбедување на само станбени објекти во велика БРИТАНИЈА кој се фокусира исклучиво на коцкање, Гордон Moody, исто така, обезбедува специјалист онлајн поддршка преку своите Коцкање Терапија услуга и стан.МРАЗ Лондон, кои трчаа по 5-7 февруари во ExCeL Лондон, велика БРИТАНИЈА, потврди својот статус како најпопуларните светски бизнис-на-бизнис игри настан со времената присуство бројки снимен во 36,092, 8 проценти годишно зголемување и осмата последователни година на раст.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да знаете која страна ќе победи во покер.