блек џек гуми приклучокот за полнење во близина на мене

Перу е земја-базирани игри менхетен чуварите сака законодавците да ги одобри правилата кои ги ограничуваат онлајн коцкање на компаниите со физичко присуство во земјата.Во вторникот, Мануел Сан Román Benavente (на сликата), шеф на Перу гејминг регулаторно тело Ла Dirección General de Juegos де Казино y Máquinas Tragamonedas (DGJCMT), изјави локален медиум Портал de Turismo дека неговата група работеле со Финансиско Разузнавачка Единица да занает сметка на тоа се планира да се достават до Перу Конгрес кој ќе се регулира онлајн спортски обложувања и казино игри.За евиденција, ова не е прв пат Román има дадено ваква изјава.Во јуни, тој беше кажувам медиуми дека онлајн законодавство ќе биде воведен во Конгресот до крајот на јули.Но, се чини дека Министерството за Надворешна Трговија и Туризам, за кој DGJCMT извештаи, допрва треба да се даде на онлајн бил нејзиниот официјален печат на одобрување.Онлајн коцкање е ниту правна, ниту нелегално во Перу; активност е едноставно да се толерира.Перу е Граѓански Кодекс овозможува доста сите форми на игри на среќа, освен greyhound трки и игри машини насочени кон малолетници.Но Román сака владата да ја кодифицира одредени онлајн правила, за да имаат корист компании кои веќе имаат чизми на теренот.На DGJCMT сака да бараат Перу се соочуваат со коцкање сајтови за да имате компанија основана во земјата, така што тоа ќе биде потребно да се плаќаат даноци (стапки уште не е воспоставена, иако земјата-базирани оператори плаќаат 12% од нивните приходи) блек џек гуми приклучокот за полнење во близина на мене.
Román, исто така, сака да воспостави строги правила за рекламирање, промоција и спонзорирање на сила и Перу-соочува сајтови да работат исклучиво од .јп домени.За операторите не се подготвени да се придржуваат кон горенаведените правила, Román планови да се пријават помош на Министерството за Транспорт и Врски да го блокира домени на noncompliant сајтови.Иако некој веројатно ќе треба да го информира Romån дека Колумбија, континент е прв надлежност формално да се регулира онлајн коцкање, неодамна мораше да се разгледа плаќање блокирање кога нејзиниот домен блокирање на стратегија се покажа како ефикасна како и користење на цедилка како кафе кригла.На DGJCMT неодамна објави дека земјата-врз основа казино и слот машина индустрија имаа свој придонес околу ПЕНКАЛО 300 метри (US $92m) во даноци на владата каса во 2016 година, сума 7.6% повисока од индустријата anted појави во 2015 година не мора да плаќаат даноци на коцкање загуби. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre не мора да плаќаат даноци на коцкање добивки во pa.