Charlestown холивуд казино

Ladbrokes ќе имаат лиценца суспендирани во Белгија за 24 часа по пробивање виртуелна обложување закони.Организаторот ќе подлежат на забрана на 3 септември, по Игри Комисија отфрли тоа продолжи да се нудат виртуелни обложување за неколку месеци по неговото outlawing charlestown холивуд казино. Ladbrokes нуди мноштво од виртуелни облози, но во пракса е укината во Белгија како на јуни 2017.Сепак, компанијата сега се казнети за да продолжите да ги нудат виртуелни обложување во земјата до 14 Март 2018.24-часовен supension се однесува на двете онлајн обложување и било Белгискиот high street продавници.Таму беше подобра вест за Ladbrokes во Австралија неодамна, на организаторот, има започна нов акумулатор-обложување производ во партнерство со добавувачите Sportcast. покер турнири.