казино игра Spider Solitaire слободни

Кентаки остро еден чекор понатаму да коцкање проширување вчера кога Gov казино игра spider solitaire слободни. Стив Beshear е ревидиран уставниот амандман да се легализира казино коцкање во државата расчисти првата пречка.Сенатот Државни и Локални Владини Комитет одобрени од Сенатот Бил 151 со гласање на 7-4, испраќање на целосна замервам до Сенатот подот.Сепак, тоа може да биде запрен во своите песни пред да има шанса да блесне.Спонзор Сен вејн брејди нијагарините водопади казино. Damon Thayer, R-Џорџтаун, и поддржувач на Демократската Кат Лидер R.

Палмер на Винчестер, побараа законот да не се повика на подот глас и денес, бидејќи двајца Демократски сенатори се очекува да го пропушти ден сесијата, бидејќи тие се надвор од бизнисот.Лидерите на комората Републиканската мнозинство и Претседателот Дејвид Вилијамс на Burkesville и Мнозинството Лидер Роберт Stivers на Манчестер беа брзи да не се согласуваат, се наведува сметка ќе се смета за секој случај.Како што е соопштено од страна на Курир-Весник, Вилијамс рече: "Нека не биде disingenuous за овој вид на ситуацијата.Тие треба да ги добијат нивните членови тука дека сакате да гласаат за ова." Палмер, додаде, без две-Демократи, "тоа е веројатно" дека амандман може да се постигне 23 гласови, тоа треба да помине како на своите поддржувачи планираше да се потпрат на поддршката од речиси сите 15 членови на Сенатот Демократски кавказ. Thayer рече овие вид на доцнење, обично се дава така да ора со гласаат без оглед би едноставно "изгледа намерно се обиде да го убие сметка." Тоа е proably што тоа е во секој случај начин премногу рано временски слот (time slot. "Сакам бил да има фер гласање на подот со сите членови присутни," Thayer додаде.Тој рече дека тој ќе ги обнови своето барање денес вејн њутн гранд паѓа казино. Stivers, исто така, рече тој верува задоцнување би било несоодветно: "На лична основа, јас се качил на големата крајности да биде тука секој ден знаејќи дека соодветните гласови и членовите на давачки да бидат тука како законодавец од Јануари вејн брејди seneca нијагарините казино.
2 преку април 15," тој рече. "Јас го направите тоа на загуба на приходи." Beshear е амандман се одбележува за прв пат во една деценија дека сметката да овласти прошири коцкање достигна Сенатот подот.Да се надеваме дека тоа добива фер одат овој пат, барем.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино во назад кон иднината 2.