вејн њутн гранд паѓа казино

Велика БРИТАНИЈА Владини функционери најави 15 проценти точка на данок на потрошувачка на далечинскиот коцкање услуги обезбедени од Британскиот играчи почнувајќи во декември.Во моментов, компаниите треба само да се плаќаат даноци во земјата кои се издадени нивните лиценца.Ние одлучи да ги прашате нашите читатели, "Ќе било Гибралтар или ИОМ оператори се движи назад во Лондон по 15% данок е имплементиран?" Резултатот е прилично блиску.Водечки глас, 55 проценти одговориле Потврдно и 45 проценти рече Не вејн њутн гранд паѓа казино. Isle of Man и Гибралтар се само две од најпопуларните локации избрани од страна на операторите, заедно со неколку земји во Карибите.Овие компании ужива разумни стапки на данокот на добивка, наместо на тешки даноци на велика БРИТАНИЈА.На Владата на велика БРИТАНИЈА одлучи да се стави крај на тоа како тие се совршено свесни за тоа како вредни велика БРИТАНИЈА потрошувачите на пазарот е и сега тие сакаат компаниите да ја плати цената за да имате пристап до тоа.Експертите велат дека воведувањето на данок нема да го примами компании да се движат нивните операции да велика БРИТАНИЈА, на тој начин придонесувајќи дури и повеќе до владата каса, но со цел да се привлечат инвеститори е да се намалат даноците или да понуди бенефиции.Ова нема да предизвикаат било од нив да се преселат во велика БРИТАНИЈА, само за да се избегне кои се занимаваат со ново регулаторно тело.На пример, во Isle на Човекот, нема никаква капитална добивка данок, нема богатство данок, нема печат должност, нема смрт, данок, нема наследство данок, на врвот на персоналниот данок на даночната стапка од 20 проценти, увоз данок од 20% и 0 проценти корпоративниот данок на доход.Згора на тоа, во Гибралтар, нема капитална добивка данок, нема богатство на добивка, без ДДВ, 12 проценти увоз доход и 10 проценти корпоративниот данок на доход.Споредување на тие броеви на велика БРИТАНИЈА соодветна даночна каде корпоративниот данок е за 26 проценти од 2011 вејн брејди seneca нијагарините казино. Покрај тоа, претпријатијата се наоѓа во велика Британија, треба да се плати капитални добивки и наследство даноци, motoring, акциза, ДДВ, како и националните осигурување и сега дополнителни 15% точка на данок на потрошувачка.Коцкање е профитабилна индустрија, но само неколку компании можат да си дозволат да платат 15 проценти данок и да се добие велика БРИТАНИЈА лиценца.Изборот е јасен—даночни политики во Isle of Man и Гибралтар се повеќе од корист од предложените велика БРИТАНИЈА коцкање закони и даноци.За оваа недела е анкета, ние одлучивме да ги прашате нашите читатели, "Како да го направите вашиот го поминуваат поголемиот дел од вашето време на Интернет?" Проверете врати следната недела да видам што нашите читатели имаат да кажат.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино во назад кон иднината 2.