Torin црна челик прирачник џек стојат

LAKEWOOD, NJ (април 2017) – Игри Меѓународни Лаборатории (GLI) експерти патувал во Буенос Аирес, Аргентина да се изврши серија на обуки за Loteria Nacional Sociedad del Estado, игри на регулаторно тело за Град Буенос Аирес, Аргентина.Град Буенос Аирес е дом на три казина, кои се регулирани од страна на Loteria Nacional Sociedad del Estado, и повеќе од 6,000 гејмерски машини се во употреба.Регулаторната субјект контактирал GLI да се обезбеди стручна и прилагодена обука, како дел од нејзините напори да продолжат со своите силни инспекција одделот кадар е професионален развој и вештини.Произведени од страна на GLI е светски познатиот образовна програма – GLI Универзитет – обуката е прилагодена за да ги исполни надлежност на специфичните потреби.На Loteria Nacional има за цел во кој бара обука беше да се изгради врз својот инспекторите и професионалци' знаење со цел да се продолжи да се гарантира регулатива за усогласеност во надлежност е казина, кои, пак, ја заштитува довербата на јавноста, јавниот ред и поради даноците torin црна челик прирачник џек стојат. GLI Директор на латинска Америка и Карибите Владата Односи и Развој на Бизнисот Карен Marcela Сиера-Хјуз рече, "Ние сме благодарни на Loteria Nacional Sociedad del Estado за доверба GLI во овој многу важен напор и за разгледување на GLI Универзитетот наставната програма како чекор во нивните планови да продолжи да се залага за извонредност torin црна челик хидраулични џек преглед. "Седниците вклучени училница-тип на обука и практична обука за областа инспекциските процедури на сите различни типови на технологии кои се достапни во надлежност", рече таа додека покер клуб. "GLI е посветена на регулаторите' образование, што е еден од клучните фактори во создавањето на governability и компетентност ефикасно да се надгледуваат и да се обезбеди усогласеност на надлежност прописи.Тоа е исто така клучот за подготовка на регулатори за во иднина, особено што новите технологии продолжи да побегне во гејминг индустријата.Ние со нетрпение очекуваме да на следното можност да соработуваат со Loteria Nacional." За повеќе информации за GLI Универзитетот, ве молиме посетете ја gaminglabs.com/gli-university-training или контактирајте со вашиот локален на клиентите Претставник.За Игри Лаборатории Меѓународни Игри Меѓународни Лаборатории, ДОО обезбедува највисок квалитет на земјиште-базирани, лотарија и iGaming тестирање и оценување на услуги менсфилд. GLI е лабораторија локации се најде на шест континенти, а компанијата има U охајо. и меѓународни accreditations за усогласеност со ISO/IEC 17025, 17020, и 17065 стандарди за техничка компетентност во игри, wagering и лотарија индустрии.За повеќе информации, посетете ја gaminglabs.com.Контакт: Кристи Eickelman, Заменик Претседател на Глобал Маркетинг +1 (702) 914-2220 или [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre камења во готвење треска казино.