4150 блек џек дабови вози лоренс Ks

Јужна Кореја-базирани Рај Ко.објави нето-приходи од KRW5.2 милијарди долари (4.6 милиони евра) за третиот квартал, 266% повисока од KRW1.4 милијарди долари ($1,3 милиони) испратени за временски период минатата година.Во нејзиното поднесување, компанијата исто така, објавија од продажбата на KRW210.5 милијарди долари (186.7 милиони евра), до 7.3% од минатата година е третиот квартал.Казино продажбата претставен најголемиот дел од ова, во KRW164.7 милијарди долари (146.1 милиони евра), 5.9% поголем од истиот период минатата година.Рај Градот, хотел-казино која компанија ко-сопственик со Јапонски игри фирма SegaSammy, видов 26.7% зголемување во продажбата, да KRW84.4 милијарди долари (74.8 милиони денари).Сепак, тоа остана на нето-загуба на KRW1.5 милијарди евра ($1,3 милиони), уште подобро од минатата година е третата четвртина од тежината на KRW8.1 милијарди долари (7.2 милиони денари) 4150 блек џек дабови вози лоренс ks.
"Операцијата чини следните [Рај Градот] фаза 1-2 почна да се одразува во 3Q," извештајот се прочита.Фаза 1-2 отвори минатиот септември, и вклучува шопинг област, спа објекти, ноќен клуб, и уметноста изложбена сала.На деца-ориентирани тематски парк е закажана за да го отворите некаде следната година.Одморалиштето е третата четвртина хотел продажба беа до 47.6% од година на година, за да KRW16.3 милијарди долари (14.5 милиони евра), "[e]njoying на висока сезона на летниот период", според Рај Ко.Дневна продажба и соба окупација беа повисоки од минатото лето, околу времето на одморалиште прв го отвори, а компанијата кредитираат "пораст на 'Hocance" меѓу Корејците." Busan казино продажбата се зголеми на KRW20 милијарди долари (17.7 милиони евра), 14.3% повисока од година во година, додека Jeju Гранд казино продажбата опадна 21.9% да KRW8.2 милијарди долари (7.2 милиони денари).На Walkerhill казино на изведбата беше опишан како "стабилна", со продажба на KRW68.5 милијарди долари (607.6 милиони евра), 3% зголемување.Заработката пред камати, даноци, амортизација, и амортизација (EBITDA) за третиот квартал беше KRW29.8 милијарди долари (26.4 милиони евра), 8.2% повисока од година во година.Рај Градот табела пад, што е, износот разменуваат за чипови на масата, се зголеми за четвртиот по ред месец, во KRW204 милијарди долари (180 милиони евра) во септември.Табела се откажат за сите четири казина беше KRW1.45 трилиони долари ($1.29 милијарди евра).На ова, KRW521 милијарди долари (462 милиони) беше од Јапонски Вип, KRW402 милијарди долари (357 милиони евра) од Кинески Вип, KRW292 милијарди долари (259 милиони денари) од важни личности од други националности, и KRW236 милијарди долари ($209 милиони денари) од масата на пазарот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre 4142 казино патот трага п.н.е..