близнаци слот полица загради велика британија

n извршен цел е потребно да се забрани казина на централната Филипините одморалиште на островот на Boracay, Филипините медиумските извештаи, повикувајќи се на земјата Правда Секретар.о одмор одморалиште на островот reopening на туризмот бизнис во петокот по шест-месечно затварање, Филипините Одделот за Правда е речено дека се препорачува министерството за Туризам побара од Претседателот Rodrigo Duterte да издаде декрет со кој треба да запишува иднина за игри на среќа таму.ews извештаи во четвртокот цитираат содржината на писмото од Правдата Секретар Menardo Guevarra за Туризам Секретар Bernadette Romulo-Puyat.Писмото очигледно рече Г-дин Duterte имаше орган за спречување на казино операции на Boracay близнаци слот полица загради велика британија. Ms Romulo-Puyat побара совет од одделот за правда во светлината на Г-дин Duterte е повтори повиците за забрана на казина на островот.извештај на Филипините Ѕвезда веб-страница е наведено три проекти на Boracay имаше казино права, преку привремени лиценци.Меѓу нив беше и Макао казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd.n среда, Одмор и Ресорти во Светот, изјави Филипините Берза не може да се разјаснат медиумските извештаи дека двете казина во моментов на островот добивала да ги затвори своите врати. близнаци слот shelving заградата завртки.