казино во близина на форт смит

Според извештајот, колекција на 43 специјални групи на интерес, падна повеќе од $4.2 милиони евра на или про - или анти-онлајн коцкање лобирање во вториот квартал од 2010 година, до малку од 36 групи кои гранатираа надвор пари во корист на или се противат на очекување на законодавството на почетокот на годината.А околу 80 проценти од тие пари се потрошени од страна на про-коцкање извори, најголемата приказна е Harrah ' s Забава.Игри гигант, а сопственикот на Светската Серија на Покер бренд, има првично посра на идејата за легализација онлајн коцкање, но оттогаш дојде наоколу и падна импресивен $1 милиони евра за поддршка на премин на Претставник Барни Френк е HR 2267 сметка.Другите групи се прави притисок за да се легализира iGaming во U казино во близина на форт смит. вклучуваат Покер Играчи Алијанса, УЗ Група, па дури и Mastercard.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre арканзас.