покер Im Wilden Westen преземете

Magnus Олсон е на Продажба, Директор на онлајн софтверот на компанијата, Игра ' n ОДИ, кој ќе го користи своето искуство за да се фокусирате на брендот на стратешки транзиција, вклучувајќи Продажба и управување со Сметката делови.Целта е да се зајакне овие сектори, помагајќи да се преселат фирмата во една нова ера.Зголемување на Клиент-Соочува Сектори: Г-дин Олсон и донесе голема доза на искуство на инвеститорот, има работено на неколку големи компании во текот на изминатите дваесет години, вклучувајќи ги и Смрека Мрежи и Хјулит Пакард.Неговото познавање на продажба, заедно со експертиза во односите со клиентите ќе донесе многу потребните поттик за компанијата, помагајќи да се вози на група да се развие уште повеќе.Во коментирање на неговата улога во рамките на компанијата, Г-дин Олсон, изјави дека тој е среќен да се доверени со поместување на брендот во една нова ера, како Игра 'n ОДЕТЕ е" брзо растечка компанија " и тој ја гледа напред, да возите 'продолжение раст и успех тука.' Комбинирање Под Еден Чадор: Во движи во нова насока, Г-дин Олсон ќе се фокусира на комбинирање на знаење на Продажба и Управување со Сметката на сектори под еден чадор.Реструктуирањето процес е еден чекор во стратегијата да се фокусираат Игра ' n ОДЕТЕ на приемот на максимумот на сектори кои се клиент-соочува, создавање на рационализација на продажбата на глобално ниво во рамките на компанијата.Според Европските Игри.. покер im wilden westen преземете. извршен ДИРЕКТОР на Јохан Törnqvist е сигурен во изборот на Г-дин Олсон да доведе компанијата во нова насока.Извршен ДИРЕКТОР, изјави: "Magnus ни доаѓа имаат стекнато голема доза на искуство во текот на неговата кариера, а во неговото кратко време со нас, веќе се покажа квалитетите кои баравме да се движат напред во овој потфат.Ова е многу возбудливо време за Игра ' n ОДИ и јас сум воодушевен да се движи компанијата напред со Magnus тука, заедно со нас покер значење де ла позиција. "Како наградуван снабдувач на квалитет на игри содржина на казина во повеќе јурисдикции ширум светот, се Игра' n ОДЕТЕ се смета за еден од најдобрите во бизнисот покер im прелистувач мит freunden. The omni-канал решение компанијата нуди и може да бидат скроени да одговараат на потребите на двете партнери земјиште-базирани и на интернет, без разлика на регулаторната, географски или пазар-специфични барања. покер ile kart mo na wymieni.