бесплатно казино слот за апликации за Ipad

Шери Appleton е HB 1114 проценети од страна на Канцеларијата на Финансискиот Менаџмент Во рутински се движат применуваат на новите законски предлози во Државата Вашингтон, државниот завод за Финансиски Менаџмент го објави својот фискалната белешки за ПОЛУПАНСИОН 1114, мерка бараат да се легализира внатрешни онлајн покер воведе претходно овој месец од страна на Rep бесплатно казино слот за апликации за ipad. Шери Appleton (види го претходниот InfoPowa извештај).Ако е успешна, Appleton предлогот ќе се јават агресивна анти-онлајн покер став дека има карактеризира државата Вашингтон за повеќе од една деценија.На OFM се појавува да се преземат многу претпазлив и конзервативна приказ на планираните трошоци, проценка годишни приходи во само $15 милиони евра.Оваа проценка е предмет на ревизија и измена како подетални такси и трошоци, се одлучи од страна на пратениците и на регулаторните советници.Имплементација ќе се помеѓу 18 и 24 месеци по усвојувањето, на OFM проценки, кои ќе укажуваат на можни оперативни започне околу август 2017 треба да HB1114 помине во законот бесплатно казино се регистрирате без депозит.
HB1114 се однесува само на "значајни" такса да биде извлечена од потенцијалните оператори, кои OFM има префинет е можно $450,000, под претпоставка дека еден процент на годишно се предвидува приходите е поделена меѓу три картичка соба мрежи предложени од страна на законот.Кои ќе работат на околу $125,000 однапред и $25,000 една година за секоја мрежа бесплатно казино зачленување бонус без депозит. OFM бројки се предвиди цената на состојбата на релевантните опрема за тестирање ќе бидат 10.000 долари во првата година и околу $2,000 една година потоа.Десет нови работни места во државната Коцкање Комисија ќе треба да се создаде за да се грижиме за регулаторни и спроведување активност.Проблемот коцкање надзор и советување треба да биде надвор извори, и пет проценти од такси резервирано за оваа функција, на OFM заклучува.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Повеќе вести тука.Човекот со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година бесплатно казино се регистрирате бонус без депозит.
Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] choctaw казино durant ok јадење.