филмови како 21 блек џек

Тоа е само уште еден натпревар помеѓу две прилично лошите клубови во Националната лига, но ќе мора мислев дека тоа е Игра 1 од Светската Серија со сите возбуда.Државјаните број на трансферот од пред една година, Стивен Strasburg, а стомна кои многу се јавувате еден од најголемите некогаш...и тој нели дури и фрлени единствен на теренот, во голема шоу сепак, до денес.Стивен Strasburg среде медиуми журки, конечно, ќе се покаже она што тој може да направи.Добра работа за него, тоа е против Пиратите.Не верувам дека возбуда доволно да се обложи на Државјаните во ова?Нема.Тоа е MLB, момци се допаѓа ова доаѓаат и си одат сите на време.Јас ќе признаам, има нешто посебно во врска со ова дете, со оглед на неговата големина, неговата моќ и неговото контрола во толку рана возраст, но тоа е сепак шоуто.Јас уште ќе биде преземање на Државјаните, но само затоа што тие се игра Пиратите. филмови како 21 блек џек.