Traineau на рулет се прелива Chien

Големите негативни од резултатите соопштение беше причина за одложување на тема парк отворање на датумот од третиот квартал 2020 година до четвртиот квартал 2021 поради патување ограничувања, слабата побарувачка и бавното темпо на работи во Covid-19", рече петок белешка од Номура Истражување аналитичарите Tushar Mohata и Alpa Aggarwal.Четврток кодови од Самуил Јин Shao Јанг на Maybank IB Истражување во Малезија, истакна институција прогноза Genting Малезија е полн-2022 година заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација да се зголеми за 37 проценти година само во текот MYR3.1 милијарди долари, "како Одморалишта Светот Genting е отворено тема парк се отвора и рампи up". traineau на рулет се прелива chien.