е делта падови казино отворена во луизијана

ustralian фирма Ainsworth Игра Технологија Ltd вели дека очекува тај-up со Австрија е Novomatic AG да бидат формализирани подоцна оваа година, со завршувањето на регулаторната процес на одобрување.insworth Игра имаше рече во јуни минатата година дека нејзините акционери имаше одобри продажба на мнозинскиот дел во бизнис – контролирани од страна на нејзиниот основач Лен Ainsworth – да Novomatic е делта падови казино отворена во луизијана. Регулаторната процесот за одобрување за продажба на акции на Novomatic AG е напредува добро," рече претседателот на Ainsworth Игра, Graeme Кембел, во фирмата годишен извештај објавен во петок хард рок казино тампа fl часа. Се очекува проектот да се случи пред крајот на оваа календарска година," додаде тој.р Кембел дополнително, изјави: "Ние со нетрпение очекуваме да се поздрави Novomatic да Ainsworth како новиот мнозински акционер.Ние ќе продолжиме да се бара да истражуваат и да ја испорача синергија придобивките од овој стратешки односи." insworth Игра претходно рече – во својот привремен извештај објавен во август – дека тоа се очекува интеграција со Novomatic да биде завршен во "септември 2017 квартал". хард рок казино тампа fl работни места.