бесплатни игри казино слот машини слот

assachusetts Игри Комисија на адвокатите имаат призна дека секој долготраен судски постапки во врска со местото на одржување би можеле негативно да влијаат врз целите на државата во прифаќањето на шемата на прво место: односно, создавање на работни места и даночни принос од коцкање и други услуги во одморалиштето.Тоа е да биде именуван за Бис Бостон Харбор, по Дин име беше падна во последиците на наводите против компанијата, основачот на Г-Дин дека имаат предизвика Масачусетс' расправа.р Дин поднесена тужба во ноември.Тоа доведе Масачусетс до блокирање на издавањето на извештајот, рече да содржат мислење за тоа дали Г-Дин ангажирани во сексуалното однесување против жените, работниците кога тој го водеше Дин Места.Г-Дин е тужбата тврди дека било каква употреба од страна на Масачусетс регулаторот – за целите на пресуда – изјави тој го направил за адвокатите ќе биде прекршување на клиент-адвокат доверливост.одлука за иднината на Г-Дин е тужбата е закажана да бидат сослушани од страна на Кларк Каунти Окружниот Суд Судија Елизабет Гонзалес во Лас Вегас, Невада во понеделникот, Преглед-Весник известија.s и кога Масачусетс регулаторот е истрага извештај не стане достапен ќе се "внимателно уредени" да се усогласат со својата резолуција договор со Г-дин Дин, Ms Judd-Штајн беше цитирана од страна на Бостон Хералд весник како вели.ynn Места е матична компанија на Макао-врз основа казино оператор Дин Macau Ltd. бесплатни игри казино слот машини слот.