две Ram меморија стапови четири слотови

Во Либан, постои само едно казино во работењето, Казино du Liban.На местото на случувањето е доста амбициозен и сака да им обезбеди не само земјата врз основа игри, но исто така опции онлајн.Казино во моментов е во потрага за техничка помош, како тие планираат да се започне новата онлајн коцкање веб-сајт.Само вчера, Бизнис Вести Либан се изјасниле дека казино беше лансиран јавен тендер за да поканите технологија фирмите да го партнерот со нив во однос на онлајн игри.Платформата казино, планира да понуди ќе ги вклучуваат сите форми на игри, како и спортски обложувања.Извештајот не ги вклучува кога тендерот почна но тоа би требало да го затворите на 19 јануари.Предлог ќе треба да бидат испратени од страна на било која заинтересирана компанија брзо да биде во можност да се смета од страна на казино.Секој понудувач ќе треба да биде во можност да ги покажат тие имаат искуство во обезбедување на технологија за онлајн коцкање плус биде во можност да ги исполни финансиските ограничувања.Според тендерот, сите кандидати мора да биде веќе генерирање на нивните сопствени приходи кои се еднакви да $650 милиони евра или повеќе две ram меморија стапови четири слотови. 75% од овој износ треба да биде резултат на игри и коцкање.Победничката понудувач ќе треба да биде подготвен да инвестира не помалку од $15 милиони евра во нова платформа за Казино du Liban.Тоа е уште да се види како планирате да одите на интернет од страна на игри место ќе бидат примени на локално ниво.Казино е само коцкање нуди во Либан од 1995 година, област каде што не постои закон за ограничување онлајн коцкање.Назад во 2013 година, владата одлучи да престане интернет сервис провајдери на нацијата од дозволувајќи им на домени на меѓународниот онлајн коцкање сајтови кои тие тврдат дека биле кршење на монополот на казино.Казино, всушност, се отвори во 1959 година, но затворени во 1989 година поради насилството во земјата.Казино ќе се отвори во 1996 година по една реконструкција одржа.Лондон Клубови Меѓународниот е менаџерот на имотот кој е поделбата на Цезар Забава. две реки казино и да се впуштат.