никој не е небото се зголеми Exosuit технологија слотови

29 октомври 2012 (ЛОНДОН, велика БРИТАНИЈА) – Организаторите на Социјална Коцкање Конференција го најави дека Ноел Хајден, извршен ДИРЕКТОР на Gamesys, ќе се приклучи на елитата line up на говорници на ноември е-конференција никој не е небото се зголеми exosuit технологија слотови. Gamesys хит на наслови во август кога Facebook најави дека тоа ќе биде отворање на својата платформа за вистински пари игри во партнерство со велика БРИТАНИЈА оператор.По неколку месеци на работа зад сцената, Gamesys започна Бинго Friendzy на август 7, со што стана првиот вистински пари игри примена на Facebook никој не е небото се зголеми exosuit слотови.
"Јас сум апсолутно воодушевен Ноел ќе се приклучи ни се во Лондон, како звучник", рече конференција Претседателот и iGaming, експерт Мајкл Caselli никој не е небото. "Тој ќе дискутираат за неговата неодамнешна се справи со Facebook, како и на значењето за пошироката индустрија, клучната тема за секој кој сака да ги дефинираат своите уникатни можности во земјите во социјален простор".На 16 ноември конференцијата ќе обезбеди увид каде што лидерите и иноватори во просторот се режија на индустријата.Сесиите ќе се покријат теми, меѓу кои се: преминот помеѓу социјалните и вистински пари коцкање, регулирање на друштвени игри, monetisation и можности во социјалната коцкање.Присутните може да се регистрирате www како да се надополни мулти алатка слотови.

SocialGamblingConference.com pied на рулет се прелива echafaudage. END За прес прашања контакт: Џесика Tomsett [email protected] +44 (0) 777 124 513 За Социјална Коцкање Конференција: www.socialgamblingconference.com Социјалната Коцкање Конференција, хостиран од страна на iGaming Бизнис, ќе се одржи во Dexter Куќа на 16 ноември.Тоа е конференција за секој кој сака да ги дефинираат своите уникатни можности во крстосница меѓу социјалните игри простор и iGaming простор.Тоа е, исто така, форум за инвеститорите во социјалните и за коцкање, кои сакаат да останат на сечење на работ на социјални monetization.Социјалната Коцкање Конференција ги опфаќа транзиција помеѓу социјалните и вистински пари коцкање, регулатива во просторот, monetization и можности во социјалната коцкање.Но, можеби најважно од се, на конференцијата дава увид во тоа каде лидери и иноватори во просторот се режија на индустријата.За iGaming Бизнис: iGaming Бизнис е вклучен во iGaming сектор за над 10 години.Тие се специјализираат во издавачката дејност и обезбедување на високо ниво на информации iGaming сектор преку списанија, настани, веб-сајтови и интелигентни извештаи.Со над 16,000 соработници, оператори и производителите редовно читање нашите информации off-line и 75,000 онлајн iGaming Бизнис е најголемата издавачка компанија во рамките на секторот.Ве молиме посетете ја www.iGamingBusiness.com за понатамошни информации.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre pied на рулет се прелива кочии де бирото.