Pied на рулет се прелива кафез на Oiseau

Минатата година, Цезар Забава Корп-поврзани за недвижен имот инвестиции доверба VICI Својства додаде Век Казино Inc.Хард Рок Меѓународни како tenants на својата портфолио, удвојување на своите список на игри оператори.Но компанијата не е направено расте.За време на заработка повик четврток, директори рече дека REIT ќе продолжи во потрага по можности за да се прошири во 2020 година pied на рулет се прелива кафез на oiseau. "Оператори разбирање за тоа како REIT може да им помогне да го развива својот бизнис," рече Џон Payne, претседателот и COO.Тоа вклучува оператори надвор од индустријата за игри.Директори рече дека тие се заинтересирани за работа со оператори кои имаат висок лојалноста на клиентите, ниска циклични ризици и способност да се обезбедат услуги кои не се загрозени од интернет компании како Amazon.Еден извршен укажа на тема парк индустрија, како на пример на некоја индустрија, која ќе работи и со REIT. pied на рулет машина coudre.