слот машини во њупорт вест вирџинија

Снабдувач Yggdrasil започна Објавувањето поделба дизајниран да им понуди на клиентите можност да се изгради свој Б2Б игри решенија од Yggdrasil технологија слот машини во њупорт вест вирџинија.
Yggdrasil ќе франшиза своите сегашни и идни содржина портфолио за да се овозможи партнери да се создаде свој придонес, каде што тие ќе бидат во можност да се лиценца било елемент на Yggdrasil гејминг карактеристики.Трите основни елементи на објавување на поделба ќе биде: YG Франшиза - платформа IP лиценцирање, YG Мајстори -игра за развој и дистрибуција, како и YG Игра IP – игра IP лиценцирање.Раководител на Објавување, Björn Krantz, кои се приклучија Yggdrasil во јануари и работел за колеги снабдувач NetEnt за 10 години, рече: "Ова е земја-кршење на глобалната лиценцирање бизнис, кој значително да се промени на нашата страна и на индустријата пристап до содржината создавање, објавување и дистрибуција". казино 105 авенија жан mermoz.