што сакаш да кажеш со зборот коцкање

isruption со електрична енергија снабдување траеше речиси шест часа, вкупно, иако прес изјава од казино одморалиште, на имотот се наоѓа во Филипините капитал, не појасни дали казино операции биле погодени за дел или на целата територија на тој период, или причината за проблемот што сакаш да кажеш со зборот коцкање.

GRAsia преку е-маил Okada Манила претставници бараат појаснување на оние точки, но не доби одговор од времето на приказната отиде онлајн.kada Манила не наведе во својата вторник порака дека хотелот и храна и пијалаци операции исто така беа погодени од проблемот велика британија данок на законот за коцкање добивки. Okada Манила извештаи дека имотот искусни моќ прекин на 4.15 часот во одредени области, поради технички проблеми.Власта, беше обновен од страна на 10 час.Хотел, храна и пијалоци и казино операции веќе продолжи и да се врати во нормални услови", рече ослободување издадена дека од ден на имотот е промотор, Тигар Одморалиште, Рекреација и Забава Inc. велика британија отвори со goonies.