јужна плажа казино манитоба бафет

Во Индија, активист адвокат Аирес Родригез, наводно, поднесена петиција бараат да се јават владата одлуката за доделување на оф-шор казино лиценца обновување на Мумбаи-компанија со седиште Златен Глобус Хотели Приватни Ограничен.Според извештајот од Азија Игри Кратка, и неколку куќи во Индија на акција од Родригез тврди дека Бомбај Високиот Суд е одлуката за доделување Гоа лиценца обновување во август следи изјавата на телото со Дополнителни Застапник Општи Dattaprasad Lawande дека, наводно, бил во заблуда и спротивно на официјалната евиденција.Родригез' петиција, наводно, се наведува дека судот бил погрешно информиран од страна на Lawande дека владата имаше позитивно смета застапеност направени од страна на Златен Глобус Хотели Приватни Ограничена за обновување на својата дозвола од 2011 до 2016 година јужна плажа казино манитоба бафет. Дејството дополнително тврди дека официјална писмена изјава поднесена од страна на канцеларијата на внатрешните Работи Под-Секретар на 7 декември 2015 година, изјави дека истечен префрлани казино лиценца не може да се обновува, додека локалните власти се прават ова во 2013 година со донесување на одлука да не го продолжите лиценца.Гоа во моментов има пет лебди казина, опфаќајќи на Deltin Royale, Deltin Jaqk и Deltin Caravela од Делта Corporation Limited заедно со Гордост Групата Казино Гордост и Казино Карневал додека Азија Игри Краток пријавени пред две недели дека Индиска конгломерат Essel Група се планира да се отвори ново претпријатие на Mandovi Реката крстен како Казино Maharaja грутка casino resort wendover nv. Essel Група моментално работи во владата на игри на среќа во голем број на Индиски држави под своите Playwin бренд и неодамна премиерно својата PokerNation.com онлајн покер домен.Тоа беше порано претседаван од страна на медиумите претприемач Subhash Chandra и првите најави шема да започне јужна Азија најголемиот пловечки казино за мали Индиската држава во 2009 година грутка casino resort рено-искри nv. Сепак, оваа првична предлог од Essel Група беше поразен од страна на лиценцирање, кој сега може да се ублажи по Chandra беше избран во август како независен кандидат од Haryana на горниот дом на Индискиот парламент, кој е познат како Rajya Sabha. грутка casino resort запад wendover.