блек џек Oprysk Na Truskawki

На Пенсилванија Игри Одбор за Контрола има издадено приходи приходи за казина во државата со оператори имаат заработил $71.2 милиони за месец октомври колку што табела игри се загрижени.Ова беше 5.3% зголемување од октомври 2015 година со $3.6 милиони денари повеќе во приходот.Додека некои казина не се многу добро, оние кои се во североисточниот регион на државата имале малку тешкотии.На Mohegan Сонцето Pocono беше во можност да се заработи $4.6 милиони од табелата игри што беше 20% зголемување за игри на местото на случувањето.Сепак, на Планината Грациозен Casino Resort не беше толку среќа, гледање на приходите се натопи од речиси 2%, заработуваат само $3.8 милиони денари за месец.Табела игри на приходи за Песок Casino Resort Витлеем беше долу за 10,3%, со $1.9 милиони евра во загуби и $16.8 милиони заработени вкупно за месец.Од табелата игри приходи за октомври, државата беше во можност да добијат $11.5 милиони евра во вкупните даночни игри приходи.Просек од нешто над 1.200 лица маса игри биле во работа секој ден.Табела игри имаат направено доста добро за државата во 2016 година, како на дванаесет игри места се заработени $711 милиони денари, производство $114 милиони во даноци.Ова е 6% зголемување од 2015 година блек џек oprysk na truskawki.
Кога се гледа на годината до денес изнесува за маса игри приходи, на Песок Витлеем видов зголемување за повеќе од 8%, имајќи го заработил $191 милиони евра за првите десет месеци од годината.На Mohegan Сонцето заработил $38.6 милиони евра за годината која е всушност пад од минатата година на околу 6%.Планината Грациозен бележи намалување, како и за првите десет месеци од годината, во споредба со минатата година со 8.9% помалку во заработка, во $35.5 милиони евра преку октомври. блек џек или сочно овошје.