грутка Casino Resort искри Nv

mbrose Така Шу Фаи (на сликата) беше кажано на маргините на Кинеската Нова Година банкет хостиран од страна на компанијата и на кои присуствуваа на градот е лидер, Главен Извршен Фернандо Chui На Саи, и од страна на Паоло Мартинс Чан, раководител на Макао гејминг регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото.r Толку беше quizzed од страна на локалните медиуми во врска со тоа дали продолжување на игри права биле прашани за уште.Извршен ДИРЕКТОР му вели претходно групата би сакал едно да се стави на истиот 2022 заврши датум како и четири други локални концесии.Макао вели законот формално барање, мора да се направи и на крајот се одобрени од најмалку шест месеци пред крајот на SJM Задржување на сегашниот концесија.e, изјави: "Ние уште не го сториле тоа сега.Ние може да го направи тоа за утре.Ние може да го направи тоа на денот после утре." e додаде: "Ние ќе се применуваат во рамките на рокот.Ние се уште се во согласност со законот." acau игри законот се наведува дека терминот на игри за концесија не може да биде подолг од 20 години.Тоа, исто така, се наведува дека ако концесија се доделува за период кој е пократок од 20 години, владата може да овласти продолжување, доколку тоа не го надминува максималниот рок наведени во законот грутка casino resort искри nv. SJM Стопанства' концесија беше доделена за 18 години само.ccording на законот, на лиценците на постојните носители може да се продолжи за најмногу до пет години од 20-годишен мандат.r Толку беше, исто така, на прашањето дали во неговото гледиште треба да има нова-за-пазарот на концесија за време на доаѓањето на концесија освежување процес е наведено: "Дали постои друг оператор доаѓање во е одлука за Макао SAR владата или можеби централната власт." e негира било каква сугестија дека тоа е дел од factional борба во рамките на семејството на SJM Стопанства' основач Стенли Хо Обесени Сонцето за контрола на казино оператор исплатувачот се прелива voir покер traduction. Мислам дека ова е можност да се каже на јавноста дека "Ние навистина имаме еден глас' наместо медиумите, или кој и – шпекулираат," рекол тој.e е исто така праша дали тој мисли дека Ms Pansy Хо бил надлежен лидер во Макао казино индустријата во однос на работата што таа го направи на MGM Кина Holdings Ltd, која има Macau игри права како под-концесија на SJM Стопанства.r Па изјави: "не сум имал привилегија да работам со неа во казино бизнис, така што не може да коментира на таа точка." e додаде: "Кои работи SJM е навистина до акционерите.Тоа не е за мене".r Толку рече, се однесуваат на САД-Кина трговија војна: "мислам дека ова е повеќе психолошки ефект отколку вистински ефект.Целиот свет е под многу несигурни услови." e рече на отворањето во октомври на Хонг Конг-Zhuhai-Macau Мост има "навистина bumped до" бројот на луѓе кои доаѓаат на Макао.sked ако мост корисници беа веројатност да биде казино клиенти, Г-дин Па рече: "Ако има повеќе луѓе доаѓаат да Macau постои можност – на веројатност – дека [игри] приходот ќе се зголеми." исплатувачот par чек ау казино.