исплатувачот се прелива Voir ау покер

acau целокупната казино бруто игри приходи (GGR) собираа 79.3 проценти од година на година во календарска година 2020 година исплатувачот се прелива voir ау покер. т Казино Kam Pek Рајот, GGR одби 56.2 проценти од година на година да HKD556.6 милиони евра.Имотот придонесе губење на HKD42.7 милиони евра за група е прилагодена EBITDA во 2020 година исплатувачот en чек ау казино. р Чун вели во неговите забелешки во резултатите поднесување, дека Рајот Забава биле инвестирање во она што тој го нарекува "high-tech" производи кои ќе генерираат "свежа на приходи за групата во годините што доаѓаат" најдобри шанси за победа craps. "High-tech и [на] гејминг индустријата ќе се спојат повеќе тесно во иднина", додаде тој.р Чун рече група ќе се стремиме да ги идентификуваме другите нови бизнис можности во Макао и прекуокеанските пазари. најдобрите казина во оклахома за покер.