бонус кодови за богатите дланки казино

Империал Пацифик International Holdings Ltd.и Кралскиот Пацифик LLC, подружница на компанијата, имаат поднесено тужба против Блумберг Л Н и две публикации на новинарите.Вести организација беше именуван во тужбата како прво обвинетиот со вториот и третиот обвинетите се на организацијата репортери, Матеј Кембел и К Oanh Ха.Според mvariety.com, на писменото на поканата беше издадена на Блумберг Л бонус кодови за богатите дланки казино. П., бизнис и пазар-вести организација со седиште во Њујорк, од Високиот Суд на Хонг Конг Посебен Административен Регион е Суд од Прв Степен.Империал Пацифик беше замолен да даде коментар за одговараат и изјави дека ќе ја одложи коментар на тековната клевета тужбата која е поднесена во Хонг Конг " на страните во таа надлежност.' Блумберг опфатени Кралскиот Пацифик опширно преку вести статии, да се биде критичен на компанијата, додека изградбата се одржа во Saipan се фокусира на казино-одморалиште на проектот.Назад во Март, вести организација објави дека операторот бил разрушен од страна на сад агенти, извештај на Царскиот Пацифик компанија одбиен.Империал Пацифик Меѓународни пријавени во нивните неодамнешни финансиски декларација во рамките на Хонг Конг Берза дека тие се трошат колку што е $650 милиони евра на проектот во Saipan, по пат на дизајнот, материјалите за градба, за труд и компјутерско инженерство. бонус кодови за sloto парични казино.