покер соби во мичиген монро

acau можеше да се види "20 проценти" година на година се зголемува во посетител пристигнувања за на Кинески јавен празник период околу претстојните Труд Ден одмор, рече шефот на градот туризам промоција тело.ainland Кина жителите, најверојатно, ќе бидат во можност да уживаат во до четири последователни денови од работа за време на Денот на Трудот прослави.Оваа година во Кина Државниот Совет донесе указ празник период ќе се кандидира од среда, 1 Мај, во сабота, 4 Мај инклузивно.uring на Денот на Трудот се скрши минатата година, која се покрива периодот од 29 април – недела во 2018 – за да Може да се 1 – а вторник – Macau добиено над 391,000 туристи, а се совпаѓа дека претставена 4.7% зголемување од година на година, според статистичките податоци објавени од страна на градот е Јавна Безбедност, Полицијата на време.Околу 92 проценти од кои влезни туристички волумен беше од Поголема Кина пазари – имено Кина, Хонг Конг и Тајван – една година на година се зголемува на 7.6 проценти за време на тој период.број на Макао е пет-ѕвезда казино установи – повеќето од нив во Cotai – го видел силна однапред хотелски резервации за претстојните Денот на Трудот празнична период, според информациите GGRAsia средено од соодветните службен резервации на веб-сајтовите на големите имоти. покер соби во мичиген монро.