е Bovada покер и палење на истиот

Препорака е дизајниран да им помогне на земјите членки на ЕУ да се обезбеди соодветна играч за заштита на прашањето на еден унифициран пристап кон играчот заштитни мерки во онлајн коцкање во текот на Европската Унија беше предмет на дебата и јавни консултации од страна на Европската Комисија за изминатите четири години, но прогресот сега се појавува да биде inching напред.Оваа недела Комисијата донесува препораки на играчот заштита кои еволуирале, изразувајќи надеж дека мерките ќе им помогне на земјите членки на ЕУ, многу од кои се воведени национални онлајн игри на регулаторните режими, за да се постигне високо ниво на заштита за своите граѓани кога станува збор за интернет услуги за коцкање.Препораките вклучуваат: * потреба да се осигура дека граѓаните во земјите членки на ЕУ – особено на малолетните лица – се свесни за ризиците бараше во коцкање на интернет, и дека одговорните се прават напори од страна на операторите да ефективно да комуницираат кохезивен одговорен игри порака; * Да се осигура дека онлајн коцкари се дадени информации кои се обезбедува поголема јасност и потврда дека легитимни сајтови, на која тие избираат да се игра имаат задоволителен заштитни мерки во место во однос на возраста и идентитетот верификација и соодветна регистрација контроли е bovada покер и палење на истиот.

* Оператори имаат обврска да усвојат мерки со кои се ублажат ризиците во прилог на онлајн коцкање, особено во областа на проблем коцкари е bovada онлајн покер лажирани. * Не мора да биде строго се применуваат анти-перење пари мерки е bovada онлајн казино legit.
* Државите членки на ЕУ ќе се бара да се спроведе проценка на ризикот на национално ниво.Комисијата забележува дека над 12 проценти од сите коцкање е спроведена на интернет во Европската Унија, со околу 6.8 милиони ЕУ граѓаните играње на различни нивоа на интензитет.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Повеќе вести тука.Човекот со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година е bovada онлајн блек џек лажирани. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] планови за octagon покер масата.