покер соба трева долина Ca

-Томас Д покер соба трева долина ca. -Jarrell В. -Harri Anne Смит, 49, на Slocomb, државниот сенатор.Обвинет за една точка на заговор, две точки од обвинението за примање поткуп, една точка на изнудување, 11 точки од обвинението, искрен услуги измама, и четири точки за перење на пари покер соба пиштол езеро казино.
"Џеј" Вокер Jr., 37, на Lanett, односи со јавноста-портпарол на Gilley.Обвинет за една точка на заговор, една точка на мито и 11 точки од обвинението, искрен услуги измама dragon ball dokkan битка објект слотови. Coker, 71, на Lowndesboro, лобист за McGregor.Обвинет за една точка на заговор, две точки од обвинението за примање поткуп, и 11 точки од обвинението, искрен услуги измама dragon ball легенди авантура слот за 6 и 7. Жирито дискусиите почнаа во Алабама Коцкање прпект со склучување на завршните аргументи од двете одбраната и обвинителството.Судбината на четири поранешни и сегашни државата сенатори и казино сопственик обвинети во наводната шема да се купи и продаде гласови на про коцкање законодавство сега е во рацете на 12 поротници, кои ќе бидат sequestered во дискусиите, додека пресудата е донесена.Само да повториме, се предвидени подолу е Асошиетед Прес преглед на обвинети и за нивната пријава: Милтон McGregor, 72, од Монтгомери, сопственик на VictoryLand казино во Пократки и финансиска backer на Земјата Премин казино во Dothan.Обвинет за една точка на заговор, пет точки од обвинението за примање поткуп и 11 точки од обвинението, искрен услуги измама dragon ball легенди како да се добие повеќе опрема слотови. -Џејмс Д пред брава за влезна врата со mail слот. -Роберт Е "Боб" Geddie Jr., 61, од Монтгомери, лобист за McGregor.Обвинет за една точка на заговор, 11 точки од обвинението, искрен услуги измама, и една точка за попречување на правдата. "Џим" Preuitt, 76, на Talladega, поранешен државен сенатор.Обвинет за една точка на заговор, една точка на поткуп, една точка за обид за изнудување, и 11 точки од обвинението, искрен услуги измама. -Лери Значи, 64, на Attalla, поранешен државен сенатор.Обвинет за една точка на заговор, две точки од обвинението за примање поткуп, две точки од обвинението за обид за изнудување, и 11 точки од обвинението, искрен услуги измама граница казино во сент џозеф п.