Buitenboordmotor слот Stazo Smartlock Scm Goedgekeurd

Melco Меѓународен Развој Ltd е избран изведувач за нивниот нов Град на Соништата Медитеранот проектот, како и поставување на изградба започнете временска рамка.Главната Кипар казино на компанијата ќе биде изградена од страна Avax—Terna JV.Градежната компанија е заеднички потфат што е за 60% во сопственост на Avax SA и 40% во сопственост на Terna за стабилизација и асоцијација.Изградбата Започнува Овој Месец: Melco покажа дека изградбата ќе започне овој месец.На местото на казино одморалиште е 91.4 хектари во големина, кој се наоѓа во Limassol.Со изградбата почеток во април, проектот има закажани завршување на 2021 buitenboordmotor слот stazo smartlock scm goedgekeurd. Според ggrasia.com.. бул казино без депозит бонус кодот. за Претседател Melco, Лоренс Хо Yau на белите Дробови, коментираше планови во која се наведува: "јас сум убеден со оглед на искуството и успехот на двете страни на заеднички вложувања, кои Avax – Terna ќе го испорача проектот за највисоки градежни стандарди и ќе ни овозможи да се донесе вонредна интегрирани казино се впуштат во Кипар." Детали за Имотот: Според Кипар медиуми, Градот од Соништата Медитеранот имот ќе има буџет од $617 милиони денари.Казино ќе ги нудат над 100 табела игри и 1,000 слотови.Хотелот кула ќе биде изграден во пирамида стил и има 16 приказни, нудејќи 500 соби за гости.Со проектот, како и многумина од 4.000 локалните можности за работа, ќе се формира во текот на градежната фаза.Колку што 2,400 се во постојан работен однос позиции ќе бидат создадени откако објект е целосно оперативна.Сателитски Казино: кон крајот На декември, Melco Меѓународни одлучи да отвори Кипар Казина Larnaca.Ова беше трета сателитски казино компанијата започна, додека чекате за на главната одморалиште да биде изграден.Сателитот казино проекти се во-помеѓу опција како Градот на Соништата Медитеранот нема да биде подготвен до 2021. коцкање на интернет кафе во близина на мене.