како да се стави казино Heist на хард режим

ЗНАМЕ намали својата годишна нето загуба од страна на 54% до $285.3 m за 2018, во својата прва година како јавно се тргува компанија,Добавувачот е годишни приходи беше $285.3 m, што претставува зголемување од 35%, со прилагоди EBITDA зголемување 27% до $136.2 м.ЗНАМЕ пријавени евиденција на продажбата во електронската гејмерски машини (EGMs), како и продажбата се зголеми 71% до 4,387 единици.По отворањето на годината во $18.50, учеството достигнаа цена од $32.04 во август и на 1 Март 2019 беше $23.92.Во четвртиот квартал на 2018, ЗНАМИЊА направени приходи од $72.1 m, 25% increase како да се стави казино heist на хард режим. Net загуба за Q4 зголемен за 21% до $10.3 m, со прилагоди EBITDA за период расте 19% до $31.5 м.Добавувачот извештаи раст во EGM на продажбата во Класа III пазар како Q4 нагласи, првенствено во почетокот на влез на пазари како што се Онтарио, Мисисипи и Невада. како да се стави казино во реченица.