Vival казино ослободување Bourgoin Jallieu

Станица Казина се тресе до неговата 24-час јадење операции.На Гранд Кафе локации во Црвена Карпа и Зелена Долина на Ранч места ќе бидат претворени во Среќа Денар Кафулиња, ефикасни се во среда.Останатите Гранд Кафулиња, во Болдер Станица, Зајдисонце Станица и Santa Fe Станица, исто така, се утврдени за промена на името, станува Месинг Вилушка Кафулиња некаде во април.Нема да биде било redecorating или редизајн, но сепак.Според Јосиф Kudrak, директор на кулинарски операции за Станица Казина, промени ќе бидат ограничени на "храната, квалитет и креативност." Тој вели дека се префрлите е наменет за да го "освежи и да се подобри квалитетот на производите кои што се нудат." Среќа Денар бренд можат да се запознаат и да Дланки клиенти како што беше развиен во кои се уште-shuttered одморалиште vival казино ослободување bourgoin jallieu. Kudrak вели дека компанијата има "навистина голем успех" со Среќа Денар има и "сакав да се донесе таа креативност и дека дел од таа храна стил до тука да Црвена Карпа и Зелена Долина рамките на една фарма." Така што ќе значи промена на менијата? "Сакавме да бидете сигурни дека ние се чуваат јадења, кои ние се познати за нашите класици и нашите кафе класици," Kudrak вели, но и оние познати јадења ќе функција високо-крај состојки како што се "поголем квалитет на премиерот ребро, подобар квалитет на јајца, оние вид на работи." Тие, исто така, се додавање на нови објекти, вклучувајќи ги и "некои бранч стил работи, некои Југозападниот дел на вкусови" и "некои здравствени свесен јадења, без разлика дали тоа е garbanzo торта Бенедикт или една белка од јајце enchilada чинија." Додека официјалниот changeover во Црвена Карпа и Зелена Долина Ранчот се одвива среда, означени со замена на знаци во рестораните, кулинарски промени ќе бидат постепено, со целосно нов мени на располагање со почеток Февруари vival казино grezieu ла varenne.
"Имавме оваа голема пет или шест недели програма за обука на кафулиња, каде што ние сме наставата тимот 10 јадења неделно, тестирање нив секојдневно, а потоа тркалање на нив и надвор секоја недела во средата за да бидете сигурни дека тимот е повикан во и удобно со нив." Дувачкиот Вилушка, исто така, треба да бидат запознаени име на некои Станица клиенти.Компанијата прво стркала концептот на Палатата Станица во почетокот на 2019. долина гради казино блек џек табела minimums.