големите победници на империјата град казино

acau казино бруто игри приходи (GGR) падна 3.2 проценти од година на година во октомври, според податоците објавени во петокот од градот регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото големите победници на империјата град казино. Ние проценка VIP GGR падна за 20 проценти година-на-година, додека маса се зголеми ниско-тинејџерите година на година, прилично многу во согласност со третиот квартал трендови", рече аналитичари ДС Ким, Џереми Е и Дерек Choi на ЈП Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd, во петок забелешка на октомври броеви по Macau владата е најава.rokerage Sanford В големите победници во мистик езеро казино.

Bernstein Ltd рече во своите мемо по октомври GGR броеви дека тоа "preliminarily" проценува ноември GGR ќе биде "-6% на -3 проценти од година на година", истакнувајќи најновите Блумберг проценка беше за 5 отсто GGR пад големиот победник на слот машина. Ние продолжуваме да гласот претпазливост за нестабилноста околните ВИП", рече Sanford Bernstein аналитичари Vitaly Umansky, Евника Ли и Kelsey Жу.ctober е резултат на тоа значеше дека агрегатната на Макао казино GGR за 10 месеци на 31 октомври застана на MOP246.74 милијарди долари, контракција на 1,8 проценти од година на година.n среда, кога ривал Macau стекнувачот Melco Летувалишта и Забава Ltd пријавени на третата четвртина заработка, претседател и главен извршен Лоренс Хо Yau на белите Дробови, рече имаше знаци на стабилизација во ВИП сегмент во текот на октомври.pdated 1.55 часот, Ноември 1 може ли да се купи вистински слот машина.