колку не покер спонзорства плати

Цезар Забава Корп е, бара од сите свои Кларк Каунти вработените се тестирани за COVID-19 овој месец.Портпаролот на Ричард Broome рече дека одлуката е врз основа на неодамнешните зголемувања на позитивни coronavirus случаи низ каунти.Задолжително тестирање на програмата почна 29 јуни колку не покер спонзорства плати. "Мислевме задолжително тестирање ќе биде добар начин да се идентификуваат вработените кој би можел да биде позитивен за COVID-19 без да се знае тоа (јас.e.асимптоматични) и не сфаќаат тие би можеле да се шири вирусот на работа", рече тој преку е-маил кој казино heist пристап е најдобар. "Бројот на случаи е многу помал кога почнавме да reopening својства на 4 јуни." Вработени ќе бидат отстранети од работа распоред ако тие не успеат да се тестирани од страна на јули 17, Broome рече.Цезар работи 10 својства во Кларк Каунти: Bally е, Цезар Палас, Cromwell, Фламинго, Linq Хотел, Париз Лас Вегас, Планет Холивуд, Рио, Harrah 's во Лас Вегас и Harrah' s Laughlin. кој казино heist пристап плаќа најмногу.