совети и трикови за казино Heist

Њујорк Сенатот ја одобри онлајн покер сметка S-3898, со законот поминува со гласање на 54-8 во вторникот.Законот, спонзорирана од страна на Сенаторот Џон Bonacic, се обидува да го легализира и се регулира онлајн покер врз основа на тоа дека тоа е игра на вештина.Тоа претставува втор пат во две последователни години дека Њујорк сенаторите имаат гласаа во корист на регулирање на онлајн покер во рамките на државните граници.Њујорк ќе данок онлајн оператори по стапка од 15% од бруто игри приходи.Мерката сега ќе се направи својот пат низ да Собрание, иако иднина поддршка за тоа сеуште останува неизвесна.Законодавците и игри оператори ќе бидат свесни дека Собранието го отфрли слични покер записи во минатото – имено, минатата година.Сенаторот Bonacic даде изјава по неговата сметка беше усвоена: "во Моментов, бројни Њујорк жителите учествуваат во нелегални, решен и небезбедни игри работење преку Интернет." Тој додаде: "Оваа сметка служи за две главни цели во дозволувајќи им на њујорчани пристап до регулирани онлајн покер додека обезбедување на критична потрошувачите заштита и зголемување на приходите на државата за образование и даноци преку оператор лиценци.Јас ќе продолжи да работи со колегите во Собранието за да се види дека овој бил поминува двете куќи пред крајот на седницата." совети и трикови за казино heist.