како да го отклучите казино во неактивен коцки

ey регулаторни прашања на казино игри да се разреши со Macau органи вклучува појаснување на правен статус на т.н како да го отклучите казино во неактивен коцки. "соработници" или под-агенти кои работат со градот лиценцирани VIP игри промотори, втората група, исто така познат како junkets, предлага локални игри научник Рајан Хо Хонг Wai.На соработниците не се себе во моментов се лиценцирани од страна на Макао игри регулаторот.acau гејминг регулаторот треба да даде "јасна правна дефиниција" на игри соработници, посочија научник.Терминот "игри на среќа соработник" обично е референца на локално ниво на под-агенти кои работат со лиценциран VIP коцкање промотори да се донесе во висока вредност на играчите да го Macau пазарот.р Хо спомена желбата на јасност на под-агенти во една статија со наслов "Macao junket бизнис: некои регулаторни прашања", кој беше неодамна објавен во второто издание на Macao Политехничкиот Институт е весник "Глобал Игри и Туризам Истражување".Собирање на информации за таа хартија се одржа во првата половина на 2020 година, Г-Хо, истакна да GGRAsia.р Хо, исто така, се споменува сегашниот недостаток на правната јасност во однос на професионалните статус и обврската за данок на такви игри соработници, луѓе кои најчесто не држете Macau ID.Тој посочи дека додека тие можат да бидат признати од страна на локални игри модератор за обезбедување на некои форми на професионална услуга, нивните занимања статус не беше законски признаени од страна на други Macau владини одделенија.или сега, тоа беше "тешко" да се извлечат какви било правни импликации од Кина кривичниот законик промени, во однос на тоа како или дали тие би можеле да влијаат на статусот или регулатива на игри соработници во Макао, Г-Хо, забележани да GGRAsia.Кина се стави во сила на 1 Март нови правила на она што на централната власт, наречен "прекугранични коцкање".р Хо, изјави: "се уште Има недостаток на јасност за тоа дали Macau се вклучени во т.н како да го отклучите казино heist првично безбедност intel. "вон-на-граници' дефиниција." Сега, тоа е важно за релевантните регулаторни единици да се излезе и да се разјаснат применливоста на овие законски измени, така што гејминг компании ќе имаат официјална насоки за изработка на нивните промоција и маркетинг работа, сите законски согласност," Г-дин Хо додаде.р Хо, исто така, предложи во неговата статија дека "нивоа систем" треба да се воведе во однос на финансиската моќ барањата за секој регистриран junket.Што би можеле да одговараат соодветно на нивните "скала на операција", нивните "мртов-чип за продажба" или нивниот возен чип волумен, како и нивните "оперативниот ризик" како да ги зголемите вашите шанси за победа на слот машини.

Како важна компонента за Макао гејминг индустријата, на работата на VIP соби недостаток на транспарентност.. како да ги зголемите вашите шанси за слот машини. но, за да целосно да се забрани практиката на VIP соби не е монтирање на севкупните интереси на гејминг индустријата," Г-дин Хо, забележани во својот научен труд како да ги зголемите вашите шанси во рулет.
Да се зајакне финансиската стабилноста на ВИП соба, властите треба да.. перде слот за ограничување на езерото winnibigoshish. бараат работа капитал на ВИП соба се одржува во одреден сооднос," Г-дин Хо напиша.Тој додаде дека Macau владата треба да побара усвојување на меѓународните стандарди за сметководство и ревизија на системите за локалните оператори на junkets. перде слот за ограничување mille lacs.