Infinix Hot 6x In Slot

anking група Морган Стенли ја зголеми својата 2018 проценки за Макао-широк маса-пазар бруто игри приходи (GGR) од 3 процентни поени, 15 проценти.Таа сега очекува таквите приходи во износ до речиси MOP141.45 милијарди долари (US$17.5 милијарди долари) за 12 месеци до 31 декември infinix hot 6x in slot.

На 2018 outlook останува светла.Ние проценка Macau прилагоди маса приходи се зголеми за 16 проценти за првите два месеци од годината, додека GGR пораст од 19,7 отсто.Ние го задржи нашиот 2018 [целокупната] GGR [раст прогноза] во 16 проценти, но се прилагоди на нашата маса приходи раст проценка на 15 проценти (од 12 проценти)," напиша аналитичари Praveen Choudhary, Џереми Е и Томас Ален, во понеделник забелешка не правец крик казино служи алкохол. Ние очекуваме дополнителни приходи ревизии, во" Морган Стенли тим додаде, истакнувајќи на влијание на она што се нарекува "оперативен левериџ".Обично, бизнис, кој го прави продажба, кои нудат висок бруто маржа и ограничени фиксни трошоци и варијабилни трошоци се смета дека има висок оперативен левериџ не правец крик казино служат алкохол на неделата. Ние веруваме дека оперативен левериџ ќе продолжи во 2018 и се очекува на пазарот да се достави EBITDA [заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација] раст од 23% и 14% во 2018/19, поголеми од нашите GGR прогнози на 16 проценти и 12 проценти," изјавил Морган Стенли не winstar казино овозможи домашни миленици. Во прилог на континуираниот силен основните побарувачката на трендови што се случија во Макао, ние веруваме дека минатата недела видов зголеменото зголеми од Suncity и Tak Чун годишниот пролет вечери," истакна Номура аналитичари Хари Кертис, Даниел Адам и Брајан Dobson.Тоа било референца за социјални настани кои се чуваат за коцкање клиенти и агенти кои работат со две Macau најголемите лиценцирани промотори на VIP игра, организации, исто така познат како junkets. 4 писмо зборот со користење на покер.