како да ги зголемите вашите шанси за победа во рулет

Племенски Совет на Yavapai Нација се одлучи дека е време да се добие Форт McDowell Казино назад во акција.Казино, како и владини канцеларии лоцирани на Тврдината McDowell Yavapai Нација, ќе се отвори во Мај 15 како да ги зголемите вашите шанси за победа во рулет. Дополнителни reopenings од различни области како Ние-Ko-Па Одморалиште и Конференциски Центар ќе се одржи подоцна како да ги зголемите вашите шанси за победа на слотови.
Reopening: прес порака од Форт McDowell во Аризона беше предвидено да се даде увид на reopening.Одлуката да се запре операции беше направено врз основа на здравјето и безбедноста на гости, како и вработените и племенски членови.Претседателот Bernadine Burnette изјави одлуката да се затвори беше оној што беше сфати сериозно.Според fhtimes.com.. перде слот за ограничување на езерото на шумата. Burnette, рече дека тоа беше болна одлука како казино е извор на енергија на Нацијата економија.Племето се потпира на игри приходи за да може да им помогне на поддршка на неговата влада и услуги за членовите.Претседателот посочи дека coronavirus се заканува на физичкото здравје и економска благосостојба на сите Американци и решавање на тоа се бара жртви од сите.Форт McDowell е по упатства и практики поставен напред од страна на CDC, КОЈ, и државниот Оддел на Здравствени Услуги.Персоналот на Форт McDowell Казино, продолжија да работат со гости за време на затворање.Оние кои имале претстојните резервации за време на прекин на работата беа контактирани од страна на вработените за откажување или за репрограмирање на нивниот престој.Во тоа време, Голф Клуб, Орел Видите RV Одморалиште и Baja Гас заедно со Yavapai Материјали и Фарма ќе остане отворена. перде слот езеро на шумата.