се покер соби во флорида се отвори

Виетнам полицијата се растурени нелегална онлајн коцкање прстен како најновиот предлог на земјата за нови спортски обложувања законодавство го прави својот пат на законодавната власт.Во саботата, полицијата во Хо Chi Minh Град упаднаа четири апартмани и уапсен 132 лица кои биле фатени обложување на фудбалски и cockfights преку неовластени веб-сајтови.Локалните медиуми објавија дека во Министерството за Јавна Безбедност, биле истражување на нелегална работа за еден месец пред отворањето на нивните напади.Спортско обложување е строго забрането во Виетнам, но тоа ограничување може да биде олеснето ако и кога земјата конечно добива околу одобрување на нови закони.Во понеделникот, Vietnamnet објави дека најновата верзија на земјата спортски обложувања одлука се очекува да биде доставен до владата на одобрување, во декември.За години, Виетнам е tinkering со законот со кој ќе им овозможи правна обложување на коњ и куче трки и меѓународни фудбалски натпревари.Според сегашниот план, квалификувани оператори ќе бидат издадени пет години, лиценци, по кои владата ќе ги ревидираат какви промени се потребни за да се подобри системот.Обложување ќе биде дозволено преку обложување терминали – која не може да се наоѓаат во рамките 500m на едни со други, или во близина на училишта и игралишта – и преку телефон, како и на нејасно дефинирани "други средства за телекомуникациски," што може или не може да вклучуваат онлајн обложување.Новиот нацрт-се зголемува минималната возраст за Виетнамски punters од 18 до 21 години.Роднините на jockeys, фудбалери, коцкање оператори и регулатори ќе биде забранета од wagering.Нема индикација значи тест за да им биде дозволено да облог, за разлика од предложените минимум приходи прагот за дозволувајќи им на локалните жители да ги внесете Виетнамски казина.За жал, новиот нацрт-исто така го задржува оригиналниот нацрт на контроверзната VND 1m (US $45) максимална дека секој punter е дозволено да облог на било еден ден по било еден вид на обложување.Критичарите го одбил ова претерано мали граница како виртуелна гаранција дека Виетнамски punters ќе продолжи да се бараат помалку рестриктивни опции преку меѓународно лиценцирани обложување сајтови.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre се покер соби во флорида се отвори.