казино 10 евра Offert Sans депо

Основана во задниот дел крајот на 2019, Gamzix сте нов прогресивен казино софтвер студиото кој го најави ова утро договор со казино агрегација платформа Exinitio.Со 7 високо-квалитетни, иновативни игри објавен, компанијата нема да бидат задоволни со она што веќе е постигнато, фокусирајќи се на сите негови напори за проширување на бројот на партнерства.Александар Kosogov, Главен Извршен Директор на Gamzix говорејќи на договорот со Exinitio, рече: Нашиот тим е многу горди да се партнерство со казино платформа Exinitio." "Оваа интеграција ќе обезбеди огромни можности за зголемување на признавањето на нашата компанија.Ние сме убедени дека нашите шарени игри ќе се обезбеди на пазарот со нови избори и ќе биде на побарувачката на платформа на нашите партнери Exinitio.Ние сме посветени на долгорочна и плодна соработка." Портпарол коментирање на име на Exinitio додаде: "Ние сме среќни да имаат нов висок квалитет на игри од Gamzix во нашата игра библиотека.Оваа млада компанија има добар потенцијал да влезат во меѓународниот пазар.Ние веруваме во нивната иднина и се среќни да го нашата соработка." казино 10 евра offert sans депо.