казино вистински пари без депозит бонус

acau казино оператор Песоци Кина Ltd, во петокот рече дека неговата одбор имаше препорачува крајна дивиденда на HKD1.00 (US$0.129) по акција за годината што завршува на 31 декември 2015 година казино вистински пари без депозит бонус. и приходи за Песок Кина – на САД-општо прифатените сметководствени принципи (GAAP) основа – намален за 28,3 проценти од година на година да НИ$6.86 милијарди долари во 2015 година смарагд кралицата казино вклучена часа. Нето-приходи за период беше долу со 43.1 проценти од претходна година за НАС$1.45 милијарди долари во 2015 година смарагд кралицата казино вклучена фајф. n петок, Песок Кина, исто така, најави оставка на Iain Фергусон Брус како независна не-извршен директор на компанијата, и како член соодветно на ревизија, заработувачка и номинација комисии.Неговата оставка од соодветните улоги е со сила од Март 11. Г-дин Брус одлучи да поднесе оставка поради други деловни обврски кои бараат неговото полно работно време, внимание," рече казино фирма. смарагд кралицата казино вклучена во фајф.