казино депо во нешвил

ВАШИНГТОН — Претседателот Доналд Трамп и казино име магнат Стив Wynn биле горчлив конкуренти кои имаат лошо-отвор едни со други, тужен од едни на други и poached едни од други врвот вработените во една децении-долго були како тие jostled да биде врвот куче во високо-удели казино-friendly Атлантик Сити.Во "Уметноста на договорот," Адут напиша дека Дин, претседател и извршен ДИРЕКТОР на Дин Места, беше "масна и мазна, но тој е исто така еден многу чуден човек." Дин рече на Трамп во Њујорк Магазин "Колку длабоко е тој вознемирени?Кога тој бил дете расте — кој го направи ова за него?" Со текот на времето карирани ривалство да се претворат во нешто слично на почит.Две милијардери отиде од непријатели да frenemies да професионални пријатели.Кога Трамп, сега 71, освои Белата Куќа, тој го направи Дин, 76, финансии претседателот на Републиканската Национален Комитет.Според Дин, на RNC подигната на повеќе од $120 милиони евра во 2017 — евиденција за не-изборната година. казино депо во нешвил.