окото на хорус слот за слободни

Trannel Меѓународни, подружница на Kindred Група, се нареди да престане со работа во Норвешка со норвешки Игри Орган (Lottstift).Организаторот има поднесе жалба на одлуката, сепак, обезбедување тоа нема да се реализира додека не се поднесе жалба е изготвен; Kindred верува дека одлуката е "без правна основа."Lottstift пресуди Trannel Меѓународните сајтови Unibet, Марија Казино, Пијано и Bingo.com ги имаат сите понудени нелегални игри на среќа во Норвешка.Регулаторот вели коцкање не е дозволено во Европската нацијата, без негова писмена дозвола окото на хорус слот за слободни. Lottstift му испратил писма до Trannel Меѓународниот во февруари, проследено со дополнително известување во април.Кога контактирани за коментар од страна на Коцкање Insider, Kindred рече: "добивме Игри Орган за одлуката и верувам дека не постои правна основа за донесување на таква одлука: одлука дека заклучува активности спаѓаат во друг ЕУ земја каде што еден е овластен да работат, е незаконска и оди многу подалеку од надлежност на Игри Орган."Норвешка нема надлежност да интервенира против законски активности работат во други земји.Ние тоа да му се спротивстави на заклучоците на одлуката и ќе поднесе жалба на оваа."Kindred Group е компанија која се регулирани на меѓународно ниво и е лиценциран да нудат коцкање.Тоа не е нелегално Norwegians да играат игри дозвола од друга земја.Норвешката Игри Орган нема надлежност да интервенира против странските операции дури и ако некој одлучи да ја прифати норвешка клиенти." окото на хорус слот машина за слободни.