коцкање брод во флорида клучеви

За некое време сега овде во CalvinAyre.com,, ние го покажав како приватна сопственост модел е повеќе веројатно да доведе до успех од јавен еден.Тоа одамна е championed од страна на голем број на tablog, не и најмалку важно Калвин себе, и изгледа собата да биде оној кој се одбележува од вистински успеси во индустријата.Тоа е убаво тогаш, кога некој друг објавува член што се чини дека да ехо на овој точниот момент.Денес видов функција објавени на eGR право "се Прилагодат или да Умре," линк до кој е тука.Член себе изгледа на добивки PokerStars и Full Tilt почнаа да се направи во Европа, на штета на нивните Северно-Американски операции.Ова е точно зошто пргав структура на приватна компанија, е совршено за работа во голем број на различни јурисдикции.Бројките добиени од PokerTrafficIndex.com (PTI.com), се врз основа на уделот на пазарот и да покаже дека на глобално ниво PokerStars (37.33%) и Full Tilt (19.66%) сопствени над половина од вкупниот пазар.Дури и повеќе интересно е фактот дека Bodog дури и не се вклучени, и како што некогаш се едноставно наведени како Bodog на PTI.com, а PokerStars и Full Tilt се двете наведени во сите нивните одделни области, а потоа се комбинираат.Тоа доведува до заклучок дека иако другите три компании што го сочинуваат првите пет (OnGame, Playtech, и PartyGaming) ги имаат сите наведени, во иднина ќе биде за оние кои решиле дека престојуваат приватни е за нив.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање брод во флорида клучеви.