Logiciel Pmu Poker Ne Fonctionne Pas

Sportech успеа да го намали својот нето банка долг од страна на г 7m според најновата верзија од компанијата.Тоа се уште стои на г 65.2 метри, но тоа значи дека 10% сега е суспендиран за исклучување на сликата.Периодот исто така, видов на групата EBITDA остане во согласност со очекувањата како што се зголеми за 30% off на задниот дел од нивното стекнување на Sportech Трки во октомври.Иан Penrose, Главен Извршен директор на Sportech САЛАДИН коментираше: "задоволни сме со Компанијата првата половина перформанси како што се зајакне Sportech е позиција како еден од светските водечки на снабдувачите и операторите на базени и tote игри.Групата има изработено силна подобрување во EBITDA перформанси и која се создава силна парични текови, која веруваме дека се одразува на сегашните и на подолг рок потенцијал за развој на бизнисот." Sportech исто така, се дадени на ажурирање на голем број на договори кои што сте се работи во текот на изминатите неколку месеци.Ова вклучува обезбедување 550 единица терминал продажба на Fintoto, фински спортски обложувања оператор.Во прилог нивниот договор да работат на интерактивни производи и услуги за Илиноис лотарија оди во живо на 1 август.Исто така, во Северна Америка на компанијата $1.5 м првична реконструкција план за подобрување на Sportech Трки е мало обложување места во Конектикат е завршена и тие се веќе гледаат подобрувања во број на облози поставени.Изгледа како Алан Хансен е работа е безбеден по сите!Престојуваат со спортско обложување, ARJEL се наведува дека износот залог има фрли од страна на повеќе од една третина во изминатите шест месеци.Според нивниот годишен преглед, €741m е залог за спорт во текот на изминатата година и само €293m на фигурата staked од јануари.Коњ обложување, сепак, нема такви проблеми со €496m на годината е слика на €955m влог од јануари.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre logiciel pmu poker ne fonctionne pas.