лејди гага покер лице Traduzione Italiana

Светската Боксерска Организација (ВБО) одземен Флојд Mayweather Jr лејди гага покер лице traduzione italiana. на неговиот welterweight наслов, два месеца откако тој го порази Мани Pacquiao во Мај 2 Борба на Векот.Причината?Mayweather пропушти 4:30 стр.м.краен рок за во петок да го плати $200,000 санкционирање на надоместокот од борбата за одржување на појас. Mayweather, исто така, одби да vacate неговиот други неговата 154 фунти ВБЦ и ВБА помлад средна наслови, прекршување на ВБО правило: без ВБО Шампион може да се одржи не-ВБО Титулата во различни телесната тежина класи.ВБО обично дава борец 10 дена да одлучи на која насловот тој/таа сака да го задржи, но Mayweather беше дадена два месеци.И покрај проширувањето Mayweather се уште не успеа да се одговори. "ВБО Светското Првенство Комитет е дозволено ниту една друга алтернатива, но да престане да се признае Г-дин Флојд Mayweather, Jr лејди гага покер лице изваден. како ВБО Welterweight Шампион на Светот и vacate титулата, за неуспехот да се усогласат со нашите ВБО Прописи на Светското Првенство Натпревари," ВБО се вели во соопштението колку соби во казино del sol. "ВБО има најголема почит за Флојд Mayweather Jr колку соби во kickapoo казино. и сето она што тој го има постигнато во текот на својот storied кариера.Г-дин колку соби во soboba казино. Mayweather отсекогаш се согласи со и се мисли дека светските првенства имаат и привилегии и одговорности и дека статус како ВБО шампион е предмет и услови за усогласеност со ВБО правила и прописи." "Тоа е комплетен срам.Флојд ќе одлучи што, или ако ги има, акции, тој ќе го земе.Но, во меѓувреме тој ужива неколку стотици милиони тој направени од неговиот последен излет и оваа има нула влијание на нешто што тој го прави," Mayweather Промоции извршен ДИРЕКТОР Леонард Ellerbe кажано ESPN.com peppermill одморалиште спа казино е-мејл адреса. "Флојд Mayweather има голема доза на почит за секој и секоја организација, како и тој отсекогаш имал во неговата 19-годишна кариера, но тој нема да биде диктирана од страна на некоја организација или лице како тоа се однесува на неговото донесување одлуки." И покрај тоа, што е еден светски првак кога сте направиле помеѓу $220-230 милиони денари за борба да не зборуваме за поставување на сите видови на финансиски извештаи како што се плаќа-per-view претплати, во близина коло приходи и телевизија портата.Ова не го менува многу: борбата беше уште вошлив се борат и Mayweather уште го држи ВБА и земјите од западен балкан welterweight наслов и Пари е уште Forbes " светот е највисоко платени славна личност и спортист во 2015 година peppermill одморалиште спа казино expedia. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.