колку е аце вредност во Blackjack

Законот бара да ја легализира спортски wagering во Западна Вирџинија има преземено чекор поблиску до Gov колку е аце вредност во blackjack. Џим Правда биро.Едвај една недела откако државниот Сенат гласаа во корист на својата обложување сметка, На Чарлстон Весник-Mail објави дека СБ 415 има добиено одобрение од Куќа Финансии Комитет.Законот сега ќе главата на Куќата на кат за гласање од страна на целосна комората.Во повториме, SB 415 ќе им даде на Западна Вирџинија Лотарија Комисија орган да се регулира спортско обложување во државата, вклучувајќи го и овластување на интернет и мобилни обложување.Законодавството бара играчи се постари од 20 колку е жолта казино чип вредност. Законот ќе дозволи државата пет игри објекти да понуди спортско обложување, услов тие да се добие пет години, спортски обложувања оператор лиценца во цена до $100,000 и да плаќаат 10 отсто данок на нивните бруто вложување приходи.Спроведување на законот ќе зависи од тоа дали U колку е a30s во слотот.

Врховниот Суд лифтови на постоечки федерални забрана за спортско обложување.Во вторникот, Домот на комитетот ги прифатија целост на Сенатот спортски обложувања сметка, иако имаше обиди да се вклучат забрана на wagering на smartphone апликации, и да бар wagering на лични настапи на катедралната спортисти.Павле Берет, главен сметководител за Лотарија Комисија, го направи своето продажбата на теренот за да законодавците во корист на законот, велејќи дека државата е пет казина ќе имаат корист од профитабилен спортски обложувања бизнис.Тој истакна дека се легализира спортско обложување во државата ќе ги намалите нелегално спортски wagering, а зголемување на државните приходи, со крак.Повикувајќи се на студија за тоа овластена, државниот регулатор проценува дека спортско обложување на крајот ќе бруто помеѓу $182 милиони и $315 милиони долари годишно.Во текот на првата година од спортско обложување, од Лото Комисијата верува дека профитот ќе биде околу $5 милиони евра.Ако работите одат добро во Куќата Комора, SB 415 ќе биде испратена назад до Сенатот за concurrence пред гувернерот знаци на бил во право.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога не ќе мора да плаќаат данок на коцкање добивки.