значењето на црвено-жешка покер

Казино оператор Дин Места Ltd.има намалија Главен Извршен Стив Wynn плата да $2.5 милиони годишно од $4 милиони евра, регулаторната поднесување покажа.Компанијата исто така се прошири и на милијардер казино инвеститорот е договор за уште две години, до Октомври значењето на црвено-жешка покер.

24, 2022 на ливади покер турнир распоред. Дин, 72, е во вредност од $3.5 милијарди долари, според Forbes magazine.Тој, исто така, сега ќе мора да плаќаат за користење на компанијата авион за лични потреби, иако поднесување наведени од $250,000 кредит по година во која тој ќе добие на форумот на надомест на трошоци.Кинеската влада службеното лице е алудирајќи на потенцијален игри данок зголемуваат во пресрет на лиценца за renewals Macau е казино оператори.На Хонг Конг-базирани игри аналитичар рече понеделник коментари — пријавени од страна на неколку Кинески медиуми — е прв доказ дека владата преглед на Макао гејминг индустријата ќе бидат поврзани со сите игри концесија за обновување на разговорите круна казино правила и прописи. "Ова ќе го подигнете политика overhang на сектор како неизвесноста за концесија ќе додадете дополнителни ризици за Макао инвеститори во прилог на последните игри на приходите застој и crackdown на junket систем," Macquarie Хартии од вредност игри аналитичар Janie Zhou кажано инвеститори во истражувањето забелешка. круна казино безбедност плати стапки.