робинсон Rancheria казино во убаво калифорнија

Вилијам Хил во моментов е во процес на враќање сите анте-пост облози поставени преку своите Швајцарски платформа.Поради регулатива промена во Швајцарскиот пазарот, Вилијам Хил се допре до своите Швајцарски играчи на вторник да ги информира сите анте-пост облози се за да се voided.Сепак, Коцкање Insider разбира оператор ќе биде враќање околу 400 влогови во целост.Швајцарската играч мораше staked €1,500 ($1,705) секој начин на Ashleigh Barty да победи на жените синглови во Wimbledon на 33-1, кој сега е како краток како 7-2 да победи на турнирот.Организаторот е Комуникации Директор, Ciaran O "Black", исклучиво кажано Коцкање Insider сите играчи ќе бидат вратени на соодветни парични од вредност, ако тие се седи на профит, а не само на примање на нивните оригинални удел назад.Сите други облози поставени ќе бидат вратени на нивните оригинални прашање.Други bookmakers работат во Швајцарија се очекува да го следат примерот.О "Black" рече: "Сите потрошувачи ќе добијат надоместоци, или ако тие се седи на голема цена промена ние ќе рефундирање на нив во последните пари од вредност, дури и ако нема пари за излез на пазарот."Огромно мнозинство на облози ќе се седи на пониска готовина надвор, па враќање на средствата ќе биде подобро за нив.Ние сме во моментов рачно случува преку влогови сега и покривање на сите клиенти." робинсон rancheria казино во убаво калифорнија.