каде не изразот покер лице доаѓаат од

Во Калифорнија, Американски казино оператор Penn National Игри Инкорпорирани има добиено околу $274 милиони денари од Jamul Индиско Село На Калифорнија по филијалата на племето рефинансира некои од $460 милиони евра долг врзани за развојот на новиот Холивудски Казино Jamul Сан Диего каде не изразот покер лице доаѓаат од. Wyomissing-врз основа на Penn National Игри Инкорпорирани откри дека има обезбедено федерално-ва племе со околу $331 милиони евра во финансирање на Сан Диего Каунти казино од 2012 година и сега се има намера да се користи вратени средства за намалување на заемите под своите кредитни објекти каде не здрвени како покер доаѓаат од. "Ние сме горди да го финансираа изградбата и отворањето на Холивуд Казино Jamul Сан Диего и за поддршка на Jamul Индиско Село На Калифорнија во обезбедување на пост-отворањето на обвивката на објектот, кои, во комбинација со казино работење, ќе и помогне на племето реализира својата цел да стане економски доволен", рече Тимотеј Wilmott, Претседател и Главен Извршен Директор за Penn National Игри Incorporated каде не хеликоптер потомство казино heist. "Финансирањето пакет ние се најавува денес се одразува Penn National Игри Инкорпорирани е продолжение се фокусира на активно и конзервативно управување со нашата структурата на капиталот да им се обезбеди финансиска флексибилност за поддршка на нашите блиски и долгорочен раст иницијативи." Penn National Игри Incorporated, кој работи во 26 објекти, во 16 јурисдикции, вклучувајќи државите од Флорида, Илиноис, Мисисипи, Мисури, Невада и Њу Џерси, се објаснува дека тоа е продолжува да обезбеди дел за финансирање на Холивуд Казино Jamul Сан Диего, вклучувајќи кредити се должи во 2022 во вредност од $123 милиони денари.Тој изјави дека тоа дополнително ќе се согласи да фонд $5 милиони евра на субординираниот долг за да се покријат пораст на проектот трошоци казино центарот на градот rosario пати. "Ние имаме намера да го користат околу $274 милиони денари од приходот што се прима за намалување на заемите под нашите кредитна објекти и натамошно зајакнување на нашиот ликвидносната позиција", рече Wilmott казино центарот на градот rosario промоции. На "про форма за последните долг отплати, нашата вкупна бруто поткрепа за односот на 30 септември се намали за околу 5.76 x.Исто така, со додавање на таксите кои произлегуваат од холивудската Казино Jamul Сан Диего управување и лиценцирање на договори за нашите постоечки оперативен база и другите наши неодамна најави accretive трансакции, Penn National Игри Инкорпорирани уште повеќе ги насочуваат нашите слободни парични текови се меша, овозможувајќи ни да се продолжи за да се намали потпора и одржување на високо ниво на ликвидност.".