Pin-от до слајдови во слотови

Првите неколку дена од февруари не треба да се сфати како насоки за месец," изјави аналитичарите од институцијата pin-от до слајдови во слотови.
Понатаму, GGR за јануари и февруари и споредби за да претходна година треба да бидат земени заедно во светлината на календарот влијание поради Кинеската Нова Година," тие се додаде точка казино вклучена часа. Под претпоставка дека на GGR просечна дневна стапка на MOP960 милиони [US$122.9 милиони] да MOP990 милиони евра за останатите денови од месецот, ние проценка февруари GGR да опсег на MOP26.6 милијарди долари за да се ЧЕТКА 27.3 милијарди долари, проценува дека од година на година се зголеми во февруари на +16 проценти на +19 проценти," напиша аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Кети Huang Големината на пред-Кинеската Нова Година забавување и нестабилноста во задржете го оценувате може да кос овие броеви (најверојатно пониска)," рече Sanford Bernstein аналитичари во однос на неговото прво индикатори за февруари GGR перформанси. телефонски број за да сан мануел казино.